Packtejp


Tejp med tryck är en bra och kostnadseffektiv metod för att marknadsföra ditt företags namn, logotyp eller budskap. Förutom att du kan använda tejpen till förslutning av kartonger, buntning, maskering och märkning så är den även en reklam- och informationsbärare som kan användas till alla möjliga sorters tillfällen.


Olika packtejp med tryck


Vi erbjuder tre olika sorters packtejp med varierande användningsområden och egenskaper. PPA är packtejpen som är perfekt för lagervaror då den har lång hållbarhet och står emot UV-ljus. PPS är den mest miljövänliga sorten som bryts ner av sig själv om den hamnar i naturen. PVC är tejpen för dig som kräver att tejpen tål en del slit och släng, detta är vår starkaste tejp som har längst hållbarhet. För att tejpen ska hålla länge är det bra att förvara den i rumstemperatur i kartongen, då skyddas den mot damm och andra partiklar som kan förkorta dess livslängd.


Är du nyfiken på våra olika sorters packtejp med tryck? Kom inom vår butik och känn på de olika kvalitérna.

Hos oss är du garanterad hög kvalitet och snabb leverans till marknadens bästa priser.

Önskar ni större antal, färger etc kontakta oss.

Priserna gäller vid tryckfärdigt original, vi hjälper er gärna med originalen. Är det bara upprepning av logo är det kostnadsfritt.

Leveranstid ca 12-20 arbetsdagar efter godkännande av korrektur.

Frakt tillkommer från extern leverantör.    P
P Tejp: färger, vit, brun eller transparent, 48mm x 66m


PVC Tejp: färger, vit, brun eller transparent, 50mm x 66m

Upp till 6-färgstryck, tryck på tejpens undersida från 360 rullar

Ändring av bakgrundsfärg / negativt tryck -10% tillkommer på ordervärdet

Tryckschablon kostnad 400 kr för 1-färg, + 250kr för varje tilläggsfärg

Fri tryckschablon från 360 rullarPPA är vår standardpacktejp och är en elastisk, allsidig tejp som ger ett stort värde för pengarna och är skonsam för miljön. Den är perfekt för lagervaror då den håller länge och inte påverkas av UV-ljus. PPA ger bäst färgåtergivning och tryckresultat. Grundfärgerna är vit, transparent eller brun. PPA Packtejp med tryck finns i tjocklek 28 MY.


PPS är ett miljövänligt alternativ till PVC. Det är en tystavrullande, elastisk packtejp då den tillverkas av materialet polypropylen som bryts ner om det hamnar i naturen. Om du ställer höga krav på kvalitet och miljö är detta tejpen för dig. Packtejpen har grundfärgerna vit, transparent eller brun och finns i tjocklek 32 MY.


PVC är en oelastisk tejp som kan användas i de flesta sammanhang, är producerad av material av högsta kvalitet och har ett häftämne av naturgummi. Det är en stark och slagtålig tejp med längst hållbarhet av våra tejper, och levereras i vit grundfärg med tjocklek 33 MY.